Dag 02, Tellin

We staan 0m 7:30 uur op en Marijke gaat met Charlie lopen, terwijl ik me ga douchen en dan bij het winkeltje het door ons bestelde brood ga ophalen. Helaas is het winkeltje niet vanaf 8:00 uur open, maar pas vanaf 8:30 uur, zodat ik me eerst tegoed doe aan een kopje koffie.

Het is ongeveer 16 graden en er schijnt een flauw zonnetje, maar het is lekker genoeg om buiten te zitten.

IMG_0796IMG_0800

IMG_0801        IMG_0805

Als we Charlie weer hebben uitgelaten, is het tijd om te lunchen en dat kan dus buiten en dar maakt het dan al weer speciaal ten opzichte van thuis, waar je met dit weer gewoon binnen zou blijven Knipogende emoticon.

IMG_0807

We genieten van de zon, die af en toe tussen de wolken door verschijnt en lezen wat of spelen samen Wordfeud.

IMG_0808IMG_0806

IMG_0811

Vera is nog steeds niet lekker, maar het gaat al wel wat beter met haar. Als we gezellig buiten een borreltje drinken, komt het weer met bakken uit de hemel, maar met wat passen en meten, kunnen we allemaal onder de luifel zitten. Het klaart zo waar vrij snel weer op, waardoor de ook vanavond weer buiten kunnen eten. Ik snijd de champignons, de rode peper en 2 grote tenen knoflook, waarna Marijke deze, samen met gorgonzola en bacon, verwerkt tot een heerlijke saus voor bij de pasta  (voor de ge-interesseerden: recept staat op ons kookblog). Ook vanavond eet Rene met ons mee.

IMG_0812

Als we klaar zijn met eten, begint het al weer donker te worden en gaat iedereen weer naar binnen om te lezen of een filmpje te kijken.

IMG_0813

Als ik ‘s avonds om 22:15 Charlie ga uitlaten, komt het met bakken uit de hemel, maar dat mag de pret niet drukken; we hebben een heerlijke dag gehad en voor een groot deel van de dag buiten kunnen zitten

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Dag 02, Tellin en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s