Dag 01, Bergen op Zoom – Tellin

Het plan is om aan het einde van de middag af te reizen naar de Ardennen, waar Vera en Rene dan al zijn; zij weten niet dat wij vandaag al komen.

We vertrekken uiteindelijk om 14:30 uur en nadat de tank is volgegooid, draaien we de A4 op richting Antwerpen en daar staat vandaag zo waar eens geen file.

Bij Brussel is het heel even wat gas terug nemen; daar is het vlak voordat je de E411 opdraait, altijd druk en dan rijden we op het gemak en zonder verder oponthoud naar het zuiden.

IMG_0790

De lucht ziet er dreigend uit, maar dat mag de pret niet drukken. Als we van de snelweg afslaan, is het nog ongeveer 10 kilometer rijden naar de camping.

IMG_0791

Het is klokslag  17:00 uur als ik me bij de receptie meldt. Met onze ACSI-kaart kost een nachtje 16 euro, inclusief de hond en voor 1 computer WiFi.

De caravan staat binnen een kwartier op zijn plaats en dan is het tijd voor een borrel. Rond 18:30 begint het flink te regenen, maar onder de luifel zitten we nagenoeg droog.

Omdat Vera al een paar dagen niet lekker is, eet Rene met ons een hapje mee. Marijke heeft Cordon Bleu, met Patatas Brava en sla en dat smaakt allemaal voortreffelijk. Het is inmiddels donker en bijna 21:00 uur als we allemaal naar binnen gaan.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s